ترجمه پرسشنامه های حساس: تجربه تبعیض در اروپا

[ad_1]

چهار شنبه 2 ژوئن 2021

9:00 صبح PST ، 12:00 بعد از ظهر EDT

5:00 PM BST ، 6:00 PM CEST

دومین مطالعه در مورد اقلیت ها و تبعیض در اتحادیه اروپا (EU-MIDIS II) ، به سفارش آژانس حقوق اساسی اتحادیه اروپا (FRA) ، توسط Ipsos MORI در سال 2015-2016 انجام شد. این شامل 25515 مصاحبه حضوری است با افراد دارای اقلیت مهاجر یا قومی در 28 کشور عضو اتحادیه اروپا. این پرسشنامه به زبانهای رسمی اتحادیه اروپا و همچنین عربی ، کردی ، روسی ، سومالی و ترکی ترجمه و اقتباس شده است.

چالش های ویژه بررسی جمعیت مهاجر چیست؟

چگونه ترجمه / اقتباس باید سازماندهی شود؟

چه مراحل تضمین کیفیت زبان برای دستیابی به حداکثر مقایسه بین نسخه های مختلف زبان پرسشنامه EU-MIDIS II در نظر گرفته شده است؟

ما به این س questionsالات و موارد دیگر پاسخ خواهیم داد 2 ژوئندوم، 2021 در 9:00 PST ، 12:00 EDT ، 17:00 BST ، 18:00 CEST.

به ما بپیوند 2 ژوئن برای مطالعه موردی در قالب یک وبینار زنده ارائه شده توسط سارا گرانت وست ، مدیر تحقیقات که در آنها در حال مرگ هستند، و استیو دپت ، بنیانگذار که در cApStAn کنترل کیفیت زبانی.

[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum instagram beğeni bayan escort - vip elit escort instagram takipçi satın alhtml nullednulled themesMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaNovagraMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaVodafone Mobil Ödeme Bozdurma