خرید عسل طبیعی و۶ نکته برای اینکه عسل تقلبی نخریم - ایسنا

سبب تأسف هست که بسیاری از مردم همچنان تصور می‌کنند عسلی که رس ببندد یا به اصطلاح شکرک بزند تقلبی است! البته که

توسط HONARENEWS در 13 بهمن 1400
سبب تأسف هست که بسیاری از مردم همچنان تصور می‌کنند عسلی که رس ببندد یا به اصطلاح شکرک بزند تقلبی است! البته که این روشهای ساختگی تنها درباره عسل نمیباشد و درباره بخش اعظمی از محصولات طبیعی دیگر مثل روغن زیتون و زعفران نیز مطرح میشود. یک عدد دیگر از روشهای شناسایی عسل طبیعی این می باشد که یه خرده از آن را بر روی یکتکه نان بمالید، عسل در همان شرایط باقی خواهد ماند، درحالیکه عسل تقلبی به دلیل رطوبتی که دارااست نان را خیس خواهد کرد. یک عدد دیگر از شیوه های رایجی که مردمان برای تشخیص عسل طبیعی از مثال های تقلبی بکار می گیرند نحوه تشخیص بوسیله آب است. البته متأسفانه هستند افرادی که اهمیت ادعای بسیار مهم شنیدن یک طریق ساختگی از دوست و آشنا و یا این که قرائت آن در کانالها و سایتهای زرد رنگ احساس می کنند یک عسل شناس حرفهای شده اند و به راحتی میتوانند عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهند. همین روش نیز نوعی تقلب محسوب می گردد که متأسفانه بساری از مردمان خیال میکنند مهم تهیه اینگونه عسلهای روشن و سوپر مارکتی یک جنس سکو یک و حساس میزان مرغوب بودن را مصرف میکنند. عسل در واقع یک ماده اشباع شده از قندهای طبیعی هست که اصلی ذیل داخل شدن دمای هوا از 14 رتبه شروع به بلوری شدن و جامد شدن میکند. علاوه بر همین از دیرباز رایج بوده که عسلی که اورجینال نباشه شکرک میزنه. برعکس درصورتیکه عسلی در دماهای خیلی ذیل نیز شکرک نزند بایستی به آن تردید کرد. علت شکرک نزدن عسلهای موجود در بازار چیست؟ به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، این مسئله سبب ساز شده تا سود جویان مبادرت به ایجاد عسلهای تقلبی نمایند. مقدار رطوبت و غلظت عسل هیچ رابطهای حیاتی طبیعی و تقلبی بودن آن ندارد؛ چون تابع دمای گوشه و کنار است. در همین نحوه میگویند عسل را در آب سرد ریخته و درصورتیکه پرسرعت ترکیب شود عسل تقلبی است، ولی در رخ حل نشدن آن در آب، طبیعی میباشد. بعضی از افراد فکر می‌کنند عسلی که رنگش خیلی تیره باشد عسل طبیعی هست ولی همین یقین هم اشتباه میباشد. غیر ممکن هست و یک رویکرد بیشتر به جهت تشخیص عسل طبیعی وجود ندارد آن هم بردن عسل به آزمایشگاه است. در این فیلم خانم امیدپور متخصص صنایع غذایی مهم تجربه ۱۳ سال عمل در آزمایشگاه عسل آسا به شما صرفا راه و روش تشخیص عسل طبیعی را توضیح خواهند داد. در صورتی که شما هر نوع سوالی در رابطه کلیدی چه جایی و نحوه استعمال از عسل غیر طبیعی به چه صورت درست میشود دارید، می توانید با ما در برگه وب تماس بگیرید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن